Projektet gick som på räls – Interact Pro hos Jernhusen

Så använder Jernhusens tågdepå smart belysning med Interact Pro.

Örebro, Sweden

Projektet gick på räls. Tillsammans med CSI-partners skapades ett Interact-projekt som var smart på mer än ett sätt.

Den nya belysningen har sänkt energiförbrukningen, reducerat koldioxidutsläppen, minskat underhållskostnader och givit bättre arbetsbelysning.
– Mats Lövgren, Ekonomisk förvaltare, Jernhusen
Man i varseljacka i industrilokal inspekterar tågboggier

Hur installerar vi smart belysning utan att rucka på driften under tiden?

I Jernhusens tågdepå pågår full aktivitet, nästintill dygnet runt. Signify tillsammans med CSI-partnern Wani El utvecklade i samförstånd med kunden en utstuderad installationsplan för att sätta in ny, smart belysning. Med Interact Pro, det smarta belysningssystemet, gick installationen inte bara fort, den höga flexibiliteten gör också att omkonfigurering och anpassning av systemet lätt kan planeras i förväg och genomföras mycket snabbt.

pacific-led

Pacific LED gen5

Philips Pacific LED gen5 är en industriarmatur i toppklass, utvecklad för tuffa och våta miljöer. Den höga prestandan och möjligheten till smart styrning gör den till det självklara valet för en framtidssäkrad belysningslösning i industri, parkering, lager och liknande användningsområden.

Interact pro

Interact Pro

Interact Pro är ett smart belysningssystem baserat på uppkopplade armaturer & ljuskällor, som trådlöst ansluter till den molnbaserade programvaran. Användare och installatörer kan via app och webbportal enkelt driftsätta och konfigurera belysningssystemet för att förbättra ljusmiljöer, öka energieffektivitet och ta datadrivna beslut i lokalhantering. Appen har bland annat belönats med prestigefyllda iF Design Award för sin höga användarvänlighet